Tuusulan Peltikeskus Oy

Olemme toimineet peltialan ammattilaisena jo vuodesta 1993. Työllistämme sesongista riippuen 6-10 henkilöä, liikevaihtomme ollessa yli 4 milj. Eur. Palvelemme peltisepänliikkeitä, kattourakoitsijoita, rakennusliikkeitä ja julkisivu-urakoitsijoita sekä sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita myyviä ja asentavia yrityksiä.

Alkutaipaleellamme toimimme myös kattourakoitsijana, mutta vuodesta 2007 olemme keskittyneet kattomateriaalien ja tarvikkeiden toimituksiin. Toimintamme onkin perustunut hyvään maineeseen nopeana tavarantoimittajana.

Laajensimme toimitilojamme uudella varastohallilla 2011. Kattavasta varastosta ja nopeasta valmistuksesta hyötyvät niin peltisepänliikkeet kuin rakennusyrityksetkin. Toimittamiemme tarvikkeiden määrä on kasvanut myös uuden omistajamme Nesco Oy:n myötä. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. Palvelemme viikoittain useita satoja asiakkaita.

Sijaitsemme erinomaisten yhteyksien päässä Tuusulantien varressa korson liittymän läheisyydessä. Tervetuloa asioimaan tehtaanmyymälässämme Maantienkylässä, Puusepäntie 27 Tuusula Katso sijaintimme kartalta.

Olemme avoinna arkisin klo 7.00 - 15.30

Henkilöstö

Sähköpostit ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tuusulan Peltikeskus OyPasi Mattila

Myyntipäällikkö
Sadevesijärjestelmät
Kattoturva
Tilaukset
Laskutus

Puh. 040 5737 494

Tuusulan Peltikeskus OyEetu Eemola

Kanttipuolen vastaava
Peltitilaukset

Puh. 0406537768

 

Tuusulan Peltikeskus OySami Eemola

Yksikön vetäjä

Puh. 0400 601 631

 
 

Tuusulan Peltikeskus Facebookissa